Politikë

Lëvizja e Ditmir Bushatit në pikun e fushatës! Fton të rinjtë në InstaLive në orën 8 për 25 prillin

Lëvizja e Ditmir Bushatit në pikun e fushatës! Fton të

Public Square, i përshtatur në shqip është shesh publik, ose akronim PS. Ditmir Bushati ka krijuar një platformë për të komunikuar me të rinjtë duke zgjedhur Instagramin sheshin publik më të preferuar të kësaj moshe.

Për herë të parë ish-ministri i Ramës që u përjashtua nga listat elektorale do të shfaqet në një live me të rinjtë.

Kjo është komentuar nga portalet si një lëvizje e papritur e Bushatit i cili iu është drejtuar të rinjve me një gjuhë sport e të thjeshtë:

Ditmir Bushati:

Çuna e goca, sot në 20.00 takohemi te #SheshiPublik në InstaLive?.
25 prilli është moment i rëndësishëm për shoqërinë, por mbi të gjitha për ju. Unë jam i sigurtë që në chat-grupet tuaja, por jo vetëm, flisni, debatoni, përplasni ide dhe mbani qëndrime??. Unë ju ftoj që shumë nga pyetjet dhe mendimet tuaja ti ndajmë bashkë tek #SheshiPublik?‍??‍?.
Shihemi në 20.00.

Lëvizja e Ditmir Bushatit në pikun e fushatës! Fton të

*Tiranapost.al.