Politikë

Meta me kode mesazh politik: Lulet po shtohen, pranvera nuk ndalet

Meta me kode mesazh politik: Lulet po shtohen, pranvera nuk ndalet

Edhe pse duket si një mesazh për koronavirusin dhe e ka ndërtuar të tillë, është një mesazh i dykuptimësh.

Nga njëra ana për ata që mund ta lidhin me fenomenin që preku së fundmi edhe Shqipërisë, mund ta shohin si mesazh shprese ngritjen e temperaturave dhe një motivim se betejën me koronavirusin do ta fitojmë.

Meta me kode mesazh politik: Lulet po shtohen, pranvera nuk ndalet

Nga ana tjetër, mesazhi mund të lidhet me thirrjet e tij për tubim, ku atë të 2 marsit e cilësoi si ‘Pranvera Kuqezi’.

Qeveria vendosi dje që të ndalojë të gjitha grumbullimet e njerëzve deri më 3 prill.