Politikë

Meta tallet me protestat e opozitës: Po mirë bën, se bënë 10 xhiro në Bulevard dhe i dhanë super pushtet këtyre

Meta tallet me protestat e opozitës: Po mirë bën, se

Fotoja e Monika Kryemadhit dhe urimi për ditëlindjen e bashkëshortit të saj me shumë dashuri e emocion vendoset në ekranin e Opinion. Blendi Fevziu e pyet për emocionet dhe për votën: Pse nuk e deklaron që do jetë për Kryemadhin?

Meta tallet me protestat e opozitës: Po mirë bën, se

Meta: Çfarë emocioni më kërkoni? Dashuria ime për Shqipërinë. Nuk e deklaroj votën.

-Keni mosmarrëveshje me znj Kryemadhi?

Meta: Mosmarrëveshja më e madhe që kemi patur ka qenë djegja e mandateve.

Gazetarja Karapanxho: Kryemadhi deklaroi sot duke thënë se kam bërë shumë mirë.

Meta: Në fakt bënë shumë mirë se shkuan lloj-lloj njerëzish në Kuvemd dhe këta bënë xhiro në Bulevard. Lanë të votohen gjjthë ato koncesione dhe lanë edhe presidentin vetëm.

*Tiranapost.al.