Politikë

Miratohet me 89 vota akti normativ Anti KÇK

Me 89 vota pro, 3 abstenim dhe 17 kundër është votuar akti normativ për paketën Anti-KÇK, për sekuestrimin e pasurive që burojnë nga krimi, konkretisht: “Për masat parandaluese në kuadër të forcimit të luftës kundër terrorizmit, krimit të organizuar, krimeve të rënda dhe konsolidimit të rendit e sigurisë publike” .

Miratohet me 89 vota akti normativ Anti KÇK

Kjo paketë ka një fuqi 1 vjeçarre, që do të thotë do të zbatohet deri me datë 31 dhjetor.

Paketa është miratuar nga Këshilli i Ministrave që me datë 31 janar.