Politikë

Ngrohen raportet mes Ramës dhe Kurtit! Pas shumë kohësh të përqafuar

Ngrohen raportet mes Ramës dhe Kurtit! Pas shumë kohësh të

Edi Rama ka postuar një foto teksa përqafon Albin Kurtin ndërsa vetë Kurti shfaqet i qeshur. Dy kryeministrat kanë prej dy vitesh në një raport aspak normal me jo pak cic-mice.

Shqipëria dhe Kosova nuk mund të jenë shembull i dy kryeministrave që zihen e nuk pajtohen. Nëse kjo foto tregon edhe një kapitull vërtet të ri është një lajm i mirë. Kryeministrat e kanë për përgjegjesi të bëjne atë që duhet dhe jo të ndjekin emocionet.

Ngrohen raportet mes Ramës dhe Kurtit! Pas shumë kohësh të

Vetë Albin Kurti nuk ka postuar deri më tani foto të tilla as ka komentuar.

Tiranapost.al