Politikë

Një komentues anti-vaksinë shkruajti në wall-in e Kryeministrit i cili u përgjigj: Gjallë jam mesa kuptoj nga të sharat gjithë lezet që marr këtu

Një komentues anti-vaksinë shkruajti në wall-in e Kryeministrit i

Kryeministri Edi Rama ka postuar në profilin e tij në Instagram një shkëmbim që ka pasur me një komentues nga Facebook-u. Qytetari në fjalë e pyet Ramën nëse vaksinat janë për të shëruar apo për të vrarë dhe thotë se njerëzit kanë frikë t’i bëjnë.

Kësaj pyetjeje Rama i përgjigjet: "Kush ka frikë mos t’i bëjë, s’janë me detyrim, unë e bëra dhe gjallë jam mesa kuptoj nga të sharat gjithë lezet që marr këtu”

View this post on Instagram

A post shared by Edi Rama (@ediramaal)

tiranapost.al