Politikë

Një pjesë e PD voton sot për kandidatët e primareve për zgjedhjet lokale të 14 majit

Një pjesë e PD voton sot për kandidatët e primareve për

Demokratët sot do të votojnë në procesin e primareve të thirrur nga Sali Berisha në çdo degë. Kandidatët garojnë për të përfaqësuar një pjesë të Partisë Demokratike në zgjedhjet lokale të 14 majit 2023.

Për Bashkinë e Tiranës në garë janë 7 kandidatë:

Adriana Kalaja

Belind Këlliçi

Enkelejda Fejzo

Fatmir Merkorçi

Gerti Bogdani

Ilir Alimehmeti

Julian Deda

Kjo është fleta e votimit:

Një pjesë e PD voton sot për kandidatët e primareve për

Pas numërimit të votave do të bëhen të ditura dhe rezultatet.