Politikë

Pamjet nga Sheshi "Nënë Tereza"/ Takimi përmbyllës i fushatës të PD

Pamjet nga Sheshi "Nënë Tereza"/ Takimi përmbyllës

Takimi elektoral përmbyllës i Partisë Demokratike është një “deja-vu”, teksa simpatizantët e kësaj force politike janë mbledhur sërish në sheshin “Nënë Tereza” pa ruajtur distancën dhe pjesa më e madhe nuk mbajnë maskat anti-COVID.

Veçanërisht e populluar është zona rreth kreut të demokratëve, Lulzim Basha që i është afruar podiumit nga selia e PD në këmbë.

Sipas njoftimeve paraprake, ndryshime nga takimi hapës në këtë takim nuk do të ketë shumë fjalime, teksa do të flasë vetëm Lulzim Basha.

Pamjet nga Sheshi "Nënë Tereza"/ Takimi përmbyllës

Pamjet nga Sheshi "Nënë Tereza"/ Takimi përmbyllës

Pamjet nga Sheshi "Nënë Tereza"/ Takimi përmbyllës

Pamjet nga Sheshi "Nënë Tereza"/ Takimi përmbyllës

Tiranapost.al