Politikë

Pas bluzës së stampuar me Naim Frashërin, Kryemadhi sot në protestë me një tjetër mesazh

Pas bluzës së stampuar me Naim Frashërin, Kryemadhi sot në

Në protestën e të hënës, kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi u shfaq me një foto ku ishin të stampuara foto të Naim Frashëri, Sandër Prosi, Sulejman Pitarka, Kadri Roshi, Marie Logoreci, Drita Pelingu, Violeta Manushi, Liza Vorfi, Prokop Mima, Bujar Lako, etj. 

Ndërsa sot pas Bashës, ajo doli nga selia e shoqëruar nga Petrit Vasili. Bluza që sot mban veshur ka të stampuar teatrin Kombëtar dhe dy sy. Sipas LSI-së sytë janë simbol i: Im watching you ( po të vëzhgoj). Ndërsa loti sipas LSI është simbol i një nëne dhe një gruaje, lot hidhërimi dhe gëzimi. Po të vëzhgoj ty që më shkaktove dhimbje dhe do ta rindërtoj aty ku ishte dhe ashtu siç ishte.

Pas bluzës së stampuar me Naim Frashërin, Kryemadhi sot në

Protesta ka filluar në orën 17:30. Janë artistët kundër shembjes së Teatrit të cilët kanë thirrur këtë protestë. Opozitarët janë të pranishëm me militantët e tyre. 

Para nisjes së protestës qytetarë dhe artistë kanë firmosur një peticion ku kërkojnë ndërtimin e një teatri siç ishte ai që u shemb.

Pas bluzës së stampuar me Naim Frashërin, Kryemadhi sot në