Politikë

Për Reformën Zgjedhore e bëmë pjesën tonë!

Për Reformën Zgjedhore e bëmë pjesën tonë!

Për Reformën Zgjedhore nuk pati një marrëveshje mes palëve ditën e djeshme, që ishte caktuar edhe si afati i fundit për kompromis.

Lidhur me këtë cështje, kryeministri Rama reagon sot për herë të parë ndërsa shprehet se pavarësisht dezinformimeve, mazhoranca e ka respektuar afatin e caktuar me 31 maj, ndërsa thekson se nuk do të shprehet për mosarritjen e konsensusit në Këshillin Politik.

Po ashtu ai bën me dije se, ushtria është angazhuar për operacionin e pastrimit të inerteve nga sheshet e rindërtimit.

Postimi i plotë:

Sa për Reformën Zgjedhore dhe dizinformimet që vazhdojnë, do të presim edhe sot pa folur pasi kemi bërë pjesën tonë duke respektuar afatin 31 maj! Sot kemi angazhuar edhe ushtrinë për operacionin e pastrimit të inerteve nga sheshet e Rindërtimit, ku shpejt do të nisin projektet.

Lexo me shume: