Politikë

Presidenti i ri/ 10 propozimet e Partisë Demokratike

Presidenti i ri/ 10 propozimet e Partisë Demokratike

Grupi parlamentar i PD-së është mbledhur ditën e sotme për të propozuar emrat e kandidatëve për President që do t’i shkojnë maxhorancës për votim në Parlament.

Mediat raportojnë se një numër i madh kandidatësh janë propozuar nga deputetët demokratë.

Kandidatët janë si më poshtë:

1.Leonard Demi

2.Arben Çejku

3.Dritan Demiraj

4.Dashamir Shehi

5.Jorida Tabaku

6.Rexhep Uka

7.Halim Kosova

8.Leka Zogu

9.Visar Zhiti

10.Lajla Pernaska

Kush i bëri propozimet

Ferdinand Xhaferri propozon Leonard Demin

Flamur Hoxha, Zef Hila dhe Ramadan Lika propozojnë Arben Çejkun

Bledjon Nallbati propozon Dritan Demirajn

Kreshnik Çollaku propozon Dashamir Shehin, Lajlja Përnaskën dhe Jorida Tabakun

Sajmir Koreshi propozon Visar Zhitin

Xhelal Mziu propozon Dashamir Shehin, Rexhep Ukën dhe Halim Kosovën

Dhurata Çupi propozon Princ Lekën

*Nuk ka ende asnjë konfirmim zyrtar.

Tiranapost.al