Politikë

PS mbledh Kryesinë, pritet shpallja e kandidatëve të 14 Majit

PS mbledh Kryesinë, pritet shpallja e kandidatëve të 14 Majit

Në selinë e Partisë Socialiste ka nisur prej orës 19:00 mbledhja e Kryesisë.

Vetëm 2 ditë nga përfundimi i afatit zyrtar të depozitimit në KQZ të listave të kandidatëve për kryebashkiakë dhe anëtarë të këshillave bashkiakë, kjo parti po kryen diskutimet e fundit mbi emrat me të cilët do të përfaqësohet në zgjedhjet lokale të 14 Majit.

Pas përfundimit të mbledhjes pritet që nga Kryemistri Rama të bëhen publikë të gjithë emrat e përgjedhur.