Politikë

Pse u hoq teatri nga lista e monumenteve të kulturës në vitin 2007? Nuk e di…

Pse u hoq teatri nga lista e monumenteve të kulturës në vitin

Ish deputetja Albana Vokshi u pyet sonte mbrëma se pse Teatri Kombëtar u hoq nga lista e monumenteve të kulturës që në vitin 2007.

Dokumenti rezulton të jetë firmosur nga Ministri i Kulturës i asaj kohe, Bujar Leskaj, është miratuar nga qeveria e ish-kryeministrit Berisha, nga Ilir Meta dhe Lulzim Basha.

Ish deputetja u përgjigj duke thënë se nuk e di pse nuk është në listë.

Pse u hoq teatri nga lista e monumenteve të kulturës në vitin 2007?

Vokshi: Nuk e di pse nuk është aty por e para  doja atij kryetarit të Bashkisë Tiranë ti tregoja këtë libër se na del gjithë ditën me injorancën e vet, përmend vende.

Zonja Vokshi, në 2004-n ka qenë në listë, pse në 2007 nuk figuron fare?

Vokshi: Nuk di pse nuk është aty, nuk e marr përgjegjësinë të them.

Ditën e enjte kryeminitri tha se në 2007 nuk është përfshrië fare. Në 2004 ka qenë. Në 2007 nuk figuron fare.

Vokshi: Nuk ka rëndësi se nuk figuron por nuk është hequr.

Teatri Kombëtar u shemb në mëngjesin e 17 majit. Bashkia Tiranë ka prezantuar projektin e një teatri të ri që do të ndërtohet në vend të tij. Shembja e teatrit ka shkaktuar protesta nga artistët që dolën kundër, por protestës i janë bashkuar partitë opozitare.

Ish deputetja Vokshi në Opinion.

Pse u hoq teatri nga lista e monumenteve të kulturës në vitin

Pse u hoq teatri nga lista e monumenteve të kulturës në vitin

Pse u hoq teatri nga lista e monumenteve të kulturës në vitin

Pse u hoq teatri nga lista e monumenteve të kulturës në vitin

Pse u hoq teatri nga lista e monumenteve të kulturës në vitin

Pse u hoq teatri nga lista e monumenteve të kulturës në vitin