Politikë

Video/ Rama e fton e kryeministren e Finlandës për pushime në Shqipëri me të bijën dhe “bashkëvuajtësin e saj”

Video/ Rama e fton e kryeministren e Finlandës për pushime në

Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës së përbashkët me kryeministren finlandeze e ka ftuar atë për pushime me të bijën dhe bashkëshortin e saj.

Gjatë fjalës mbyllëse kryeministri u shpreh: Në fund fare kam dëshirën t’i uroj kryeministres çdo të mirë. Kur erdhi më tha ’koha është shumë e bukur’, shpresoj që vizita edhe pse e shkurtër do ta bëj kryeministren të vij përsëri, pse jo me vajzën e vogël edhe me “bashkëvuajtësin”.