Politikë

Rama i thërret Albin Kurtit me shkurtim: Bini

Rama i thërret Albin Kurtit me shkurtim: Bini

Mesa duket kështu e thërrasin të gjithë miqtë e afërt, Edi Rama iu drejtua Albin Kurtit gjatë takimit shkurt: Bini. Dhe mediat në Kosovë e kanë vënë më shpejtësi në dukje këtë moment gjatë komunikimit.

Gjatë përfundimit të fjalës së tij, kryeministri Edi Rama është shprehur: Dua të falënderoj Binin dhe ju të gjithëve, por në veçanti Binin.