Politikë

Rama ulet në gjunjë para shqiptarëve në Athinë

Rama ulet në gjunjë para shqiptarëve në Athinë

Në një takim prej më shumë se dy orësh, kryeminitri Edi Rama ka mbajtur fjalën e tij të me emigrantët shqiptarë në Athinë. Rama u mirëprit nga mijëra shqiptarë që mbushën stadiumin kuq e zi.

Rama është ulur në gjunjë në fund të takimit dhe i ka falenderuar emigrantët shqiptarë për mikpritjen e tyre. Kryeministri u shpreh se mbështetja nga qeveria shqiptare nuk do t mungojë aspak për shqiptarët në Greqi.