Politikë

Saga për zgjedhjen e Presidentit/ Vendoset data e raundit të tretë

Saga për zgjedhjen e Presidentit/ Vendoset data e raundit të

Pas dështimit të dy raundeve të para, ditën e sotme Konferenca e Kryetarëve vendosi qe raundi i trete për zgjedhjen e Presidentit te mbahet me 30 maj.

“Raundi i radhës, 30 maj ora 10:00. Shpresoj të kemi votim dhe zgjedhjen e presidentit”, tha kryetari i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla. Ky propozim u miratua nga kryetarja e Konferences, Lindita Nikolli.