Politikë

Saimir Tahiri pak orë pas daljes nga burgu paralajmëron betejën e tij të radhës

Saimir Tahiri pak orë pas daljes nga burgu paralajmëron betejën e

Saimir Tahiri ka publikuar një status në rrjetet e tij sociale pas daljes nga burgu ku shkruan: Do vazhdoj të kerkoj drejtësinë, siç kam bërë deri me sot.
Të falenderoj me zemër ty, që ke besuar gjithmonë te gjithçka jam, e kam bërë unë!
Faleminderit dhe ty që ke gënjyer gjithmone, duke me kujtuar çmimin e së vërtetës.
Pata mundësi të njihja padrejtësine përballë. Tani kam mundësinë të kërkoj të drejtën pa kursim!
Faleminderit pamasë të gjithë!

Saimir Tahiri pak orë pas daljes nga burgu paralajmëron betejën e