Politikë

Skualifikohet nga PD-ja në Berat ish-deputeti Astrit Veliaj, pronari i një universiteti privat

Skualifikohet nga PD-ja në Berat ish-deputeti Astrit Veliaj, pronari i

Demokratët e Beratit votuan sot për kandidatët që do të garojnë për deputet në zgjedhjet e ardhshme, në këtë qark.

Nga 26 prej tyre, anëtarësia e PD-së votoi 24, 10 prej tyre do të jenë pjesë e garës në degën e Beratit. Ndërkohë nga lista mësohet se është skualifikuar ish-deputeti biznesmen, Astrit Veliaj, i cili prej vitit 2000 është pronari i një prej universiteteve private që ka disa filiale në vend.

Skualifikohet nga PD-ja në Berat ish-deputeti Astrit Veliaj, pronari i

Lista e degës Berat:

1.AFIZE SKENDO

2.ALKETA MUKAVELATI

3.ARENC BERATI

4.DENIS SAHATCIU

5.DRITAN HAZINEDARI

6.ENO QANA

7.KASEM MAHMUTAJ

8.MUHARREM HOXHA

9.NAMIR LAPARDHAJA

10.OLTION MERDARI

Astrit Veliaj në deklaratën e pasurisë ka bërë me dije se zotëron disa prona private, si 24 apartamente me vlerë 3.5 milionë euro. Pasuri të paluajtshme në vlerë 2.5 milionë euro. Llogari bankare mbi 500 mijë euro. Raporton se ka tre makina me vlerë 15 mijë euro, 72 mijë dollar, dhe 23 mijë euro.

Skualifikohet nga PD-ja në Berat ish-deputeti Astrit Veliaj, pronari iSkualifikohet nga PD-ja në Berat ish-deputeti Astrit Veliaj, pronari iSkualifikohet nga PD-ja në Berat ish-deputeti Astrit Veliaj, pronari iSkualifikohet nga PD-ja në Berat ish-deputeti Astrit Veliaj, pronari i