Politikë

Sondazhi/ Erion Veliaj ka besimin e 56,3% të qytetarëve të Tiranës

Sondazhi/ Erion Veliaj ka besimin e 56,3% të qytetarëve të

Sipas sondazhit të publikuar sot në Top Channel, 56,3% e qytetarëve të Tiranës kanë shumë ose mjaftuerisht besim te kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj. Kjo është gjetja e sondazhit të realizuar nga kompania italiane “Angi Ricerche”.

Sipas këtij sondazhi ku janë pyetur 1017 persona, shumica e qytetarëve të Tiranës kanë besim te kryetari aktual i Bashkisë së Tiranës.

Ndërkohë, kandidati i propozuar nga Sali Berisha dhe Ilir Meta, Belind Këlliçi, ka marrë besimin e 35,1% të qytetarëve.