Politikë

Tetë parti të vogla regjistrohen në KQZ nën siglën e koalicionit “Aleanca”

Tetë parti të vogla regjistrohen në KQZ nën siglën e

Një koalicion mes 8 partish të vogla është regjistruar pranë KQZ ditën e sotme, e fundit për regjistrimin e aleancave politike parazgjedhore. Koalicioni është emërtuar “Aleanca” dhe përbëhet nga parti pak të njohura dhe pa histori suksesesh elektorale.

Partitë e Aleancës janë:

- Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane

- Partia me Aftësi të Kufizuara të Shqipërisë

- Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare

- Partia e Reformave Demokratike Shqiptare

- Aleanca Demokratike Shqiptare

- Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet

- Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve

Tiranapost.al