Politikë

Yuri Kim: Nëse doni ndryshim votoni për ndryshim. Nëse doni kriminelë votoni kriminelët

Nëse doni ndryshim votoni për ndryshim! Nëse doni kriminilë votoni kriminelë. Nuk mund të ndodhë që më këkroni opinionin tim si SHBA dhe unë e jap e ju vazhdoni të bëni të njëjtën gjë. Nëse doni ndryshim votoni për ndryshim! Nëse doni kriminelë votoni kriminelë. Nuk mund të ndodhë që më kërkoni opinionin tim si SHBA dhe unë e jap e ju vazhdoni të bëni të njëjtën gjë. Shqiptarët që takoj kudo në vend më thonë që ju ka ardhur në majë të hundës korrupsioni, pandëshkueshmëria, iu kanë ardhur në majë të hundës kriminelët që ulen në parlament.

Yuri Kim: Nëse doni ndryshim votoni për ndryshim. Nëse doni

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim ka dhënë këtë mesazh nga emisioni "Përballë" për zgjedhësit në Shqipëri:

"Shqiptarët që takoj kudo në vend më thonë se iu ka ardhur në majë të hundës nga korrupsioni; iu ka ardhur në majë të hundës nga pandëshkueshmëria; iu ka ardhur në majë të hundës nga kriminelët që ulen në parlament. Epo, ky është momenti. Ma tregoni me veprime, tregojeni me veprimet tuaja se e keni seriozisht. Nuk mund të ndodhë që më kërkoni opinionin tim si Shtetet e Bashkuara, unë jua jap dhe pastaj ju vazhdoni të bëni të njëjtën gjë. Nëse doni ndryshim, votoni për ndryshim. Nëse doni kriminelë, votoni për kriminelë. Por ajo që bëni duhet të përputhet me atë që thoni se doni. Dhe 25 prilli është momenti. Vota jote është pushteti yt."

tiranapost.al