Aktualitet

Postimi i Carl Bildt nga Kukësi të ben të skuqesh që je shqiptar

Mbyllur. Shumë i mbyllur- Carl Bildt gjen mbyllur derën e kulturës shqiptare në Kukës.

Muzeu Etnografik në Kukës u ndërtua falë investimit prej 14.6 milionë lekësh  të akorduar nga PNUD-i dhe është pjesë e muzeut historik të mikpritjes kuksiane të kosovarëve gjatë pranverës 1999. Mbetet për t’i pyetur Bashkia Kukës dhe Ministrja e Kulturës se pse rri mbyllur muzeu. Apo kush shkon në punë?! /tiranapost.al