Showbiz

Postimi i fundit i Ardit Gjebreas nuk është një postim i zakonshëm

Postimi i fundit i Ardit Gjebreas nuk është një postim i

Postimi i fundit i Ardit Gjebreas, për të gjithë ata që e kanë memorien e fortë, nuk është një postim i zakonshëm.

[caption id="attachment_420603" align="aligncenter" width="926"] Postimi i Ardit Gjebreas kur firmosi kontratën[/caption]

Kontrata e bashkëpunimit të Ardit Gjebreas dhe Aleksandër Frangajt për “E diela shqiptare” është firmosur në mars të këtij viti për deri në sezonin e vitit 2022, por programi do shkojë përtej këtij viti.

[caption id="attachment_420604" align="aligncenter" width="1080"] Postimi i fundit i Arditit[/caption]

E tha Arditi në postimin e tij ku shkruan: “Viti më i mirë për ‘E diela shqiptare’. Mbarojmë një sezon në 30 Korrik, fillojmë sezonin tjetër në 17 Shtator, Viti i Ri në 31 Dhjetor”. Dhe kalendari mbi të cilin ka shkruar është ai i 2023-shit. A ka lajm më të mirë për gjithë ata 25 mijë ndjekës që pëlqyen foton e firmosje së kontratës së parë dhe kushedi sa mijërave të tjerë që prej 18 vitesh e kalojnë të dielën me Arditin?

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije