Aktualitet

Projekti për Dhërmiun e ardhshëm në foto

Projekti për Dhërmiun e ardhshëm në foto

Aktualisht Dhërmiu, fshati i bukur turistik dhe me një bregdet të mrekullueshëm ku ka një rezidencë edhe qeveritare që nga koha e Enver Hoxhës, është sot për sot një dhimbje në kraharor. Rrëmujë, i pisët, kaotik, me banjo lokalesh pa letër higjenike në shumicën e rasteve, me një shërbim ende larg çdo standardi, me biznese që torturohen për të gjetur domatet dhe peshkun, (për habi) nuk ia ka dalë në 29 vite të kthehet në një destinacion ku ti shkon dhe kthehesh i relaksuar.

Sot kryeministri që më siguri është dëshmitar i pamjes ka propozuar në foto si do bëhet ai vitin e ardhshëm. Fotot duken bukur, por a do jetë Dhërmiu perla e shërbimit dhe turizmit shqiptar?

Shihni fotot më pishtë nga projekti qeveritar: /Tiranapost.al/