Aktualitet

Prokurorët e Tiranës dhurojnë para për të prekurit nga tërmeti

Prokurorët e Tiranës dhurojnë para për të prekurit nga

Sensibilizimi pas tërmetit fatal të 26 nëntorit, vijon. Nga artistët, të thjeshtët, emigrantët dhe dhe sipërmarrës nga gjithë trevat shqiptare por dhe jashtë saj, kanë dhënë konstributin e tyre për të prekurit nga tërmeti. Së fundmi, prkuroria e Tiranës bën me dije se ka mbledhur një fond për tu ardhur në ndihmë atyre në nevojë.  Nuk bën publik shumën, por njofton se gjithashtu, një grup pune i ngritur në Prokurorinë e Tiranës po merret me mbledhjen e kontributeve të tjera me qëllim shpërndarjen e tyre tek familjet në nevojë. Lexoni njoftimin e plotë si më poshtë:

Njoftimi i prokurorisë:

“Prokuroria e Rrethit Gjyqësor, Tiranë ka mbledhur në shenjë solidariteti një shumë monetare nga të gjithë punonjësit e saj, prokurorë, oficerë të policisë gjyqësore dhe punonjës të administratës, shumë monetare kjo që do shkojë në favor të të prekurve nga tërmeti dhe familjet në nevojë”.

“Gjithashtu një grup pune i ngritur në këtë prokurori po merret me mbledhjen e kontributeve të tjera me qëllim shpërndarjen e tyre tek familjet në nevojë”. / Tiranapost.al.