Aktualitet

Publikohet shuma zyrtare, sa para janë mbledhur për të prekurit nga tërmeti

Publikohet shuma zyrtare, sa para janë mbledhur për të prekurit

Shqiptarë nga e gjithë bota, pavarësisht statusit, kanë vijuar që të kontribuojnë në platformën qeveritare e-Albania, Bankës së Shqipërisë dhe Bankave të Nivelit te Dytë.

Sipas shifrave të publikuara nga Ministria e Financave janë mbledhur mbi 132 milionë lekë, 2.9 mln euro dhe 310 mijë dollarë.

Totali i arkëtuar:

Shuma e arkëtuar ne LEKE

132,912,131.29  2,797,120.48

Shuma e arkëtuar ne EURO

2,797,120.48

Shuma e arkëtuar ne USD

310,888.46

/ Tiranapost.al