Aktualitet

Punimet në rrjet, ja zonat në Tiranë ku do ketë shkëputje energjie të enjten

Punimet në rrjet, ja zonat në Tiranë ku do ketë

OSHEE ditën e sotme ka bërë një njoftim për ndërprerjen e energjisë elektrike në disa zona të qytetit të Tiranës në datën 17 Maj.

Sipas informacionit të publikuar nga OSHEE energjia do të shkëputet nga ora 08:00 e mëngjesit dhe deri në orën 16:00 të pasdites.

Vendet të cilat do të jenë pa energji elektrike janë:

1.Pallati i Sportit “Asllan Rusi”

2.Pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi

3.Rruga “Artan Lenja”

4.Pranë ish-fushës së Aviacionit

5.Laprakë

6.Rrugët “Pandi Dardha” , “Mati Logoreci” , “Vangjel Noti”

7. Zona rreth Spitali Ushtarak

Njoftim i OST për abonentët Tiranë

Stakim i datës 17 maj

Për shkak të punimeve të OST në N/st Tirana 1 (Zogu Zi), më 17 maj do të stakohet energjia⚡në orën 08:00-16:00 për zonat:

Pallati i Sportit “Asllan Rusi”, pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi, rruga “Artan Lenja”, prane ish-fushes se Aviacionit, Lapraka, rrugët “Pandi Dardha”, “Mati Logoreci”, “Vangjel Noti” dhe zona rreth Spitali Ushtarak. /Tiranapost.al/