Showbiz

Puthja e muajit të mjaltit e bën Besnikun e Jonidës me buzëkuq

Puthja e muajit të mjaltit e bën Besnikun e Jonidës me

Fiks si të sapomartuar Jonida dhe Besniku po shijojnë muajin e mjaltit. Pak para fotos funny që Jonida postoi e kishin shkëmbyer një puthje të pakujdesshme, aq sa Jonidae kish bërë burrin me buzëkuq.

[caption id="attachment_425151" align="aligncenter" width="540"] Postimi i Jonidës në Story[/caption]

Besniku nuk e dinte dhe e kuptoi vetëm duke shkrepur selfien. “Ç`ka kom n`buzë more”, i kish thënë së shoqes duke bërë foton, por siç edhe Jonida e tha, ishte shumë vonë. Dhe ashtu me buzët flakë të kuqe, përfundoi në story.

*Ky post u realizua nga Fabjola Hije