Nën lupën e Stela Sallakut

Që gardëroba kapsulë mos t’ju bëhet e mërzitshme, ja çfarë duhet të blini

Që gardëroba kapsulë mos t’ju bëhet e mërzitshme,

Besoj të gjithave ne na është dashur të udhëtojmë për një fundjavë diku jashtë qytetit. Por edhe nëse s’na bie rasti të udhëtojmë, që të mos qëndrojmë para pasqyrës të zemëruara me blerjet e fundit, duhet të kemi gati gjithnjë 12 elementë të gardërobës kapsulë. Mund ta filloni me dy tre veshje dhe të blini çdo sezon një ose dy veshje të cilat i keni pēr kohë të gjatë. Gardëroba kapsulë është po aq personale sa dhe parfumi apo çanta e përditshme. Por besoj se disa gjëra mund të jenë edhe të përbashkëta, si për shembull një palë xhinse blu, t-shirt e bardhë etj.

Këtë sezon mos u kufizoni vetëm tek ngjyrat bazike. Shtojini asaj dhe detaje nga koleksionet e reja, si golfi me ngjyrë portokalli ose lejla.

[caption id="attachment_459817" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Net-a-Porter[/caption]

E kombinoni me funde ose pantallona kafe, të zeza, blu ose dhe bezhë.

[caption id="attachment_459819" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Net-a-Porter[/caption]

[caption id="attachment_459820" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Net-a-Porter[/caption]

Ky është një nga fundet më chic të sezonit, të cilin do e blija direkt. Të lehtëson jetën, sidomos kur ke vetëm 10 minuta kohë për t’u bërë gati.

[caption id="attachment_459821" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Net-a-Porter[/caption]

Kostumi lëkurë ka qenë dhe është i preferuari i blogereve dhe influencueseve të modës. Nuanca është një nga risitë e sezonit, por nëse lëkura është cilësore, mund ta keni përgjithmonë.

[caption id="attachment_459822" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Net-a-Porter[/caption]

Mund të numëroj mbi 16 kombinime që mund t’i bëni këtyre çizmeve. Me fustane, funde, pantallona dhe xhinse cowboy.

[caption id="attachment_459825" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Marks and Spencer[/caption]

Do t’ju mbajë ngrohtë gjithë dimrin.

[caption id="attachment_459826" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Net-a-Porter[/caption]

[caption id="attachment_459827" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Net-a-Porter[/caption]

Chic dhe casual në të njëjtën kohë.

[caption id="attachment_459828" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Net-a-Porter[/caption]

Vathët me perla janë “must” thuajse çdo sezon.

[caption id="attachment_459835" align="aligncenter" width="1125"] Foto nga Marks and Spencer[/caption]

Unë kam një të tillë që e kombinoj thuajse me çdo gjë./Tiranapost.al