Aktualitet

Qytetarët e Kosovës: E pranojmë taksën e Rrugës së Kombit, por duhet reduktuar

Qytetarët e Kosovës e pranojnë tarifën e Rrugës së Kombit në vetëvete, por mendojnë që është e lartë dhe që duhet reduktuar. Tarifa në Rrugën e Kombit ka filluar të aplikohet sërish, ndërsa mëshohet se është ulur numri i mjeteve që vijnë nga Kosova drejt Shqipërisë.

Për Kuksianët është e vështirë. Për ne është normale se për qejf po ikim, ndërsa protesta është e ligjshme”, tha një qytetar për kamerën e Report Tv.

Ndërkohë dy ditë pas protestës Policia Kufitare flet jashtë kamerave dhe thotë që është një ditë e qetë, por gjatë kohës që u aplikua taksa kishte një ulje të mjeteve në qarkullim, diku 50-100 mjete më pak. /Tiranapost.al