Aktualitet

Qytetarët në telefon me Bashkim Hoxhën: Studentët janë ndarë, po i drejtojnë partitë

Qytetarët në telefon me Bashkim Hoxhën: Studentët janë

Në emisionin "Koha për t'u zgjuar" të Bashkim Hoxhës në News 24, qytetarët vijojnë të jenë të ndarë për atë pak protestë që ka mbetur nga studentët.

Telefonuesi: Kam ditë që e kam ndjekur gjithë aktivitetin që po bëjnë studentët. Jam dakord me ta. Por më duket se janë të përgjysmuar, nuk janë të gjithë të një mendimi. Më duket se ka një shtytje.

Një tjetër tha: Mendoj se Edi Rama është njeriu i duhur për vendin. Populli shqiptar e do se avash avash po vete 80 vetë. E do Amerika. Ata që e shajnë janë të paguar nga Mona dhe Luli. Studentët janë të ndarë tani me parti, nuk janë thjesht studentët.

Ndërsa iu përgjigj Bashkim Hoxha: Pse ju që e lavdëroni jeni i paguar nga Edi Rama? Nuk kemi pse paragjykojmë, çdo njeri ka bindjen e vet./ E.D - Copyright Tiranapost.al