Qyteti

600 studentë do të sistemohen këtë vit në godinat e reja të Qytetit Studenti

600 studentë do të sistemohen këtë vit në godinat e

Godina të reja brenda Qytetit Studenti, me hapësira më të mëdha dhe me kushte bashkëkohore do të jenë në shërbim të studentëve në vitin e ri akademik.

600 studentë do të sistemohen këtë vit në godinat e

Si kryeministri Rama, ashtu edhe kryebashkiaku Veliaj postuan fotot nga jashtë të godinave mëgjesin e sotëm.

600 studentë do të sistemohen këtë vit në godinat e

600 studentë do të sistemohen këtë vit në godinat e

“MIRËMËNGJES dhe me godinat e reja në Qytetin Studenti, gati për 600 studentë me kushte dhe hapësira shumë më të mira se më parë, ju uroj një ditë të bukur”.