Qyteti

Fansat e Mesit këtej e tutje do kalojnë më shpesh nga Farmacia 10 në Tiranë

Fansat e Mesit këtej e tutje do kalojnë më shpesh nga Farmacia 10

Në një nga godinat e konvikteve tek Farmacia 10 do të jetë portreti i Mesit.

Fansat e Mesit këtej e tutje do kalojnë më shpesh nga Farmacia 10

Fansat e Mesit këtej e tutje do kalojnë më shpesh nga Farmacia 10

Fansat e Mesit këtej e tutje do kalojnë më shpesh nga Farmacia 10

Është Maximiliano Bagnasco, një artist argjentinas që po e realizon. I njëjti që ka realizuar edhe portretin e Maradonës në Napoli.

Fansat e Mesit këtej e tutje do kalojnë më shpesh nga Farmacia 10

“Mural Fest Tirana” është një nga aktivitetet që zhvillohet në kryeqytet si nismë e Drejtorisē së Dekorit nga Bashkia e Tiranës dhe kuruar nga Shoqata Kulturore VIZart.

Fansat e Mesit këtej e tutje do kalojnë më shpesh nga Farmacia 10