Qyteti

Feston 78-vjetorin, Veliaj uron Luletja Bozon: Je shembulli i profesionalizmit, të vërtetës dhe paanshmërisë

Feston 78-vjetorin, Veliaj uron Luletja Bozon: Je shembulli i profesionalizmit,

Inxhinierja e njohur Luljeta Bozo konsiderohet për shumë prej nesh edhe si heroina jonë, pasi falë qetësisë dhe profesionalizmit të saj, sensibilizoi shqiptarët për rreziqet prej tërmetit dhe për rëndësinë e ndërtesave të sigurta.

Sot teksa feston 87-vjetorin e lindjes, krahas urimeve të shumta të rrethit familjar, ka marrë edhe një urim të veçantë edhe nga kryebashkiaku Erion Veliaj.

“Dëzuar ditëlindjen Luljeta jonë e mençur. Je shembulli më i mirë se Tiranës i duhet profesionalizmi, mençuria, faktet, e vërteta dhe paanshmëria. Të duam shumë shumë shumë” shkruan Veliaj.