Qyteti

FOTOT / Fusha e re sportive në Laprakë

FOTOT / Fusha e re sportive në Laprakë

Laprakës dhe gjithë komunitetit të njësisë 11 në kryeqytet i shtohet një tjetër ambient sportiv. Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka postuar fotot nga fushat e reja sportive të shkollës "Kolë Jakova".

FOTOT / Fusha e re sportive në Laprakë

FOTOT / Fusha e re sportive në Laprakë

FOTOT / Fusha e re sportive në Laprakë

“Fusha e re sportive në Laprakë. Shkollës "Kolë Jakova" , por dhe komunitetit të Njësisë nr. 11 , i shtohet një tjetër ambient sportiv, ku nxënësit dhe fëmijët e lagjes mund të stërviten e të luajnë . Ta gëzoni kampionë”, shkruan Veliaj.