Qyteti

Ja si do të duken 8 godinat e reja të Kampusit Universitar Bujqësor

Ja si do të duken 8 godinat e reja të Kampusit Universitar

Studentët e Universitetit Bujqësor të Kamzës do të gjejnë në vitin e ri akademik një Kampus të ri Universitar. Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka publikuar mëngjesin e sotëm pamjet e godinave që u rindërtuan pas tërmetit.

Ja si do të duken 8 godinat e reja të Kampusit Universitar

“MIRËMËNGJESI dhe me Kampusin e Universitetit Bujqësor, ringritur nga e para me 8 godina, që në tetor do të jetë gati për 2200 studentë, ju uroj një ditë të mbarë!”, shkruan Veliaj.

Ja si do të duken 8 godinat e reja të Kampusit Universitar

Ja si do të duken 8 godinat e reja të Kampusit Universitar