Qyteti

Këta janë semaforët që rrisin sigurinë sipas ekspertëve!

Këta janë semaforët që rrisin sigurinë sipas

Ka nisur montimi i semaforëve të rinj LED përgjatë Unazës së Vogël dhe në rrugën e Kavajës.

Këta janë semaforët që rrisin sigurinë sipas

Sipas ekspertëve me këtë tipologji semaforësh rritet siguria e këmbësorëve dhe lëvizshmëria korrekte e mjeteve, pasi si drejtuesit e mjeteve, ashtu edhe këmbësorët do ta kenë më të thjeshtë të shquajnë semaforët në largësi.

Këta janë semaforët që rrisin sigurinë sipas