Qyteti

Ky pallat në Selitë është shndërruar në pikturë nga një artiste franceze

Ky pallat në Selitë është shndërruar në

Një tjetër pallat është shndërruar në pikturë në Tiranë. Imazhi i një vajze në një pallat në Selitë është realizuar nga artistja franceze Zabou.

Ky pallat në Selitë është shndërruar në
Zabou

“Mural Fest Tirana” është kthyer në traditë tashmë për kryeqytetin shqiptar. Ndryshimi këtë vit është se pjesë janë edhe artistë të huaj nga Uruguai, Argjentina, Zvicra, Spanja, Italia, Greqia etj.

“TIRANA zgjohet me art! Kryevepër e artistit francez ZABOU, në Tiranë. Fantastike”, shkruan kryebashkiaku Veliaj.

Tirana Mural Fest është ideuar nga Henril Çule dhe është kuruar nga artisti Helidon Haliti.