Qyteti

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja pse

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Bëhet fjalë për muralen shumëngjyrëshe që ka imazhin e një vajze. Muralja nga Tirana është pretendente për çmimin e parë nga Street Art Cites, një konkurs në nivel ndërkombëtar.

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Muralja është realizuar nga artisti Fabian Bane Florin.

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Nëse do të arrijë të rrëmbejë çmimin e parë, nuk do të ishte hera e parë. Vitin e kaluar Gera fitoi me muralen realizuar po në Tiranë.

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Street Art Cities është një platformë globale me një mision për të promovuar dhe dokumentuar artin urban në botë.

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Muralet e Tiranës aspirojnë një çmim botëror dhe ja

Tiranapost.al