Qyteti

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket

Piramida e Tiranës do të hapet në maj të 2023-shit. Lajmin e dha kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj në një intervistë në Klan News ku deklaroi se Piramida do të jetë qendra më e madhe digjitale në Ballkan.

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket

“Besoj që kemi edhe 6 muaj punë. Nëse vazhdon na mban koha, unë besoj që s’duhet të kemi asnjë problem, që në pranverë, ne të kemi hapjen e Piramidës. Jam shumë entuziast nga mënyra se si kanë shkuar gjërat, sigurisht kemi pasur disa pengesa. Projekti është unik. Edhe vetë forma e Piramidës, por edhe fakti që duhet të ruanim një pjesë të strukturës, sigurisht që e bën projektin shumë të imët, për t’u punuar dhe sigurisht që nuk na ndihmoi fakti që me luftën që filloi në 24 shkurt, bursa e çelikut, e hekurit, aluminit, xhamit, e çimentos, betonit ndryshoi në mënyrë drastike. Por tashmë i kemi zgjidhur. Kështu që kemi futur në marsh të pestë të gjithë brigadat aty, për t’u siguruar që ne i japim Tiranës qendrën më të madhe dixhitale në Ballkan”, theksoi Veliaj.

Ai bëri të ditur se hapja e Piramidës do të bëjë që numri i të rinjve të regjistruar te shkolla e kodimit TUMO të shkojë nga 1 mijë që është aktualisht, në 5 mijë.

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket

Piramida përfundon në maj të 2023-shit. Ja si do të duket