Qyteti

Ç`po ndodh brenda piramidës së Tiranës? Foto nga punimet

Ç`po ndodh brenda piramidës së Tiranës? Foto nga punimet

Piramida e Tiranës i është nënshtruar ndryshimit prej shumë kohësh. Po ç`po ndodh brenda? Punimet vazhdojnë për shndërrimin e saj në qendër teknologjike.

Ç`po ndodh brenda piramidës së Tiranës? Foto nga punimet

Ç`po ndodh brenda piramidës së Tiranës? Foto nga punimet

Ndërkohë që nga jashtë duket shumë punë, disa foto nga brenda i ka postuar në Facebook kryeministri Rama.

Ç`po ndodh brenda piramidës së Tiranës? Foto nga punimet

Ç`po ndodh brenda piramidës së Tiranës? Foto nga punimet

Ç`po ndodh brenda piramidës së Tiranës? Foto nga punimet

“MIRËMËNGJES

dhe nga Piramida e Tiranës, e cila po merr formë hap pas hapi, për t’u shndërruar në qendrën më të madhe të teknologjisë digjitale në Ballkan, ju uroj një fundjavë të mbarë”, shkruan Rama.