Qyteti

Pranë shkollës “Kosova” po ndërtohen terrene sportive të jashtme

Pranë shkollës “Kosova” po ndërtohen terrene sportive

Pas ndërtimit të shkollës së re “Kosova” mbi truallin e shkollës së vjetër, nisi aksioni dhe për të larguar ndërtimet e tjera që ndodheshin pa leje pranë saj.

Pranë shkollës “Kosova” po ndërtohen terrene sportive

Përmes një postimi në Facebook, kryebashkiaku Veliaj dha lajmin e largimit të çibanëve me qëllim ndërtimin e terreneve sportive të jashtme, po aq cilësore sa shkolla e re.

Pranë shkollës “Kosova” po ndërtohen terrene sportive

“Bashkia Tiranë është SKUADRA, jo KRYETARI, ndaj nuk do ndalojmë asnjë moment! Më në fund po largohen çibanët pranë shkollës “Kosova”! Mbajmë fjalën që i dhamë me Edi Rama prindërve dhe nxënësve për terrenet sportive të jashtme, po aq cilësore sa shkolla e re”, shkruan Veliaj.

Pranë shkollës “Kosova” po ndërtohen terrene sportive