Qyteti

Priten shtrëngata shiu dhe nëse keni një situatë të pazakontë raportojeni tek ky aplikacion

Priten shtrëngata shiu dhe nëse keni një situatë të

Sot priten shtrëngata shiu në Kryeqytet. Bashkia e Tiranës në një njoftim paralajmëron qytetarët që të evitojnë levizjet e panevojshme dhe për ccdo problematikë të raportojnë te aplikacioni “Tirana Ime”.

“Dita e sotme do të shoqërohet me shtrëngata dhe reshje të dendura shiu.

Ju lutem, tregoni kujdes dhe ulni lëvizjet e panevojshme! Ekipet tona janë në terren për çdo emergjencë.

Për çdo problematikë raportoni te aplikacioni “Tirana Ime” ose telefononi 112”, thuhet në njoftimin e bashkisë.