Qyteti

Punime në rrugën Njazi Meka në kryeqytet prej rehabilitimit

Punime në rrugën Njazi Meka në kryeqytet prej rehabilitimit

Radha për rikonstruksion i ka ardhur rrugës Njazi Meka në Tiranë. Punimet kanë nisur.

Punime në rrugën Njazi Meka në kryeqytet prej rehabilitimit

Ajo konsiderohet si një prej rrugëve kryesore të njësisë nr. 4, dhe lidh këtë njësi administrative me Paskuqanin.

Për shkak të dëmtimit, rruga ishte pjesërisht e kalueshme.

Punime në rrugën Njazi Meka në kryeqytet prej rehabilitimit

Prej disa muajsh rrugicat brenda kryeqytetit i janë nënshtruar transformimit.