Qyteti

Rehabilitohen tre rrugë të tjera në Lagjen Nr.13 në Tiranë

Rehabilitohen tre rrugë të tjera në Lagjen Nr.13 në

Bashkia e Tiranës ka rehabilituar tre rrugë të tjera në lagjen Nr. 13 në kryeqytet.

Rrugët “Pinari” dhe “Selitë e Vjetër” tashmë janë vënë në shërbim të banorëve të këtij komuniteti duke lehtësuar lëvizjen e mjeteve dhe qytetarëve!

Rehabilitohen tre rrugë të tjera në Lagjen Nr.13 në

Gjithashtu ka përfunduar dhe rehabilitimi i shtresave të asfaltit në rrugën “Kodra e Diellit”.

Rehabilitohen tre rrugë të tjera në Lagjen Nr.13 në

Pak javë më parë, Bashkia e Tiranës rehabilitoi dhe shtresat e asfaltit në rrugën “Eduart Mano” në Lagjen Nr.13