Qyteti

Rrjet i ri për ujitjen e tokave në Baldushk dhe Mumajes

Rrjet i ri për ujitjen e tokave në Baldushk dhe Mumajes

Me ndarjen e re administrative, Tirana u zgjerua drejt komunave duke disafishuar edhe sipërfaqen e saj. Ndaj në këto ditë të vështira, krahas punës për furnizimin me ujë të pijshëm të qytetarëve, një vëmendje e veçantë i është kushtuar edhe ujitjes së tokave bujqësore, një degë kjo e ekonomisë që po merr një zhvillim të madh këto pesë vite.

Rrjet i ri për ujitjen e tokave në Baldushk dhe Mumajes

Lajmin e mirë e ka dhënë vetë kryerbashkiaku Veliaj që ka shpërndarë disa foto nga puna që po bëhet në këto ditë të nxehta për zëvendësimin e tubit të amortizuar në rezervuarin e Alltatës, në Baldushk.

Rrjet i ri për ujitjen e tokave në Baldushk dhe Mumajes

“Bravo ekipit që në këto ditë të nxehta po kujdesen për zëvendësimin e tubit të amortizuar në rezervuarin e Alltatës, në Baldushk .
Kjo ndërhyrje përmirëson vaditjen në këtë zonë, duke futur nën ujë rreth 300 hektarë tokë bujqësore. Vazhdojmë me rrjetin e Mumajesit, i cili përfundon brenda këtij sezoni ”, shkruan Veliaj.