Qyteti

Sot dhe nesër do të ketë stakim të enegjisë elektrike në këto zona të Tiranës

Sot dhe nesër do të ketë stakim të enegjisë elektrike

Për shkak të punimeve në rrjet, në disa zona të Tiranës do të ketë stakim të energjisë elektrike në orarin 09:00 me 14:00.

OSHEE ka publikuar njofimin për datën e sotme 23 maj dhe nesër 24 maj.

Njoftim për abonentët Tiranë:

Stakim, 23-24 maj

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 23-24 maj gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të kryhen punime në NST Mëzez. Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

23 maj

Pjesërisht: Paskuqan, “Babe Rexha”, Unaza e Re, Yzberisht, Rruga e Qelqit (Kombinat) Zona Fushe e “Misto Mames”, Zona Kmy (pjeserisht), “3 Heronjtë”

24 maj

Paskuqan, “Babe Rexha”, Unaza e Re, Yzberisht, Rruga e Qelqit (Kombinat) Zona Fushe e “Misto Mames”, Zona Kmy (pjeserisht), “3 Heronjtë”, Kashar Yrshek, Fushë Mëzez, ish rruga “Ura”, zona pranë Bregut të Lumit, Laknas, Domje.