Qyteti

Veliaj uron Ramazanin me xhaminë e rikonstruktuar të Et’hem Beut

Veliaj uron Ramazanin me xhaminë e rikonstruktuar të Et’hem Beut

Veliaj uron besimtarët myslimanë për muajin e Ramazanit me pamjen e Xhamisë së restauruar të Et’hem Beut. Kryetari i Bashkisë së Tiranës e ka shoqëruar postimin e tij me pamjet e veçanta të xhamisë së Et’hem Beut e cila pas restaurimit ka rifituar shkëlqimin e saj.

Veliaj uron Ramazanin me xhaminë e rikonstruktuar të Et’hem Beut

Veliaj uron Ramazanin me xhaminë e rikonstruktuar të Et’hem Beut

“Me këto pamje të veçanta të Xhamisë ? së restauruar të Et’hem Beut, ju uroj gëzuar muajin e shenjtë të Ramazanit dhe agjërim të lehtë të gjithë besimtarëve myslimanë”, shkruan Veliaj.