Qyteti

Vezët e Pashkës Ortodokse mbushin Sheshin Skënderbej! Është vendi i duhur për foto sot

Vezët e Pashkës Ortodokse mbushin Sheshin Skënderbej!

Sheshi Skënderbej (për këdo që nuk i ka rënë rruga sot andej) është mbushur me vezët e Pashkëve. Simboli i festës së Ringjalljes së Shpresës, ka pushtuar Sheshin e kryeqytetit, duke e shndërruar në vendin ideal për foto shumëngjyrëshe.

Vezët e Pashkës Ortodokse mbushin Sheshin Skënderbej!

Një album me Vezët e mëdha tek Sheshi Skënderbej e ka postuar kryebashkiaku Erion Veliaj, bashkë me urimin e tij.

Vezët e Pashkës Ortodokse mbushin Sheshin Skënderbej!

“Gëzuar Pashkët. Mbarësi e shëndet në familjet tuaja! Kjo ditë na ndihmoftë të gjithëve për të ringjallur shpresat te jeta më e mirë dhe për të tejkaluar sfidat me besim, dashuri e në harmoni të plotë”, uron Veliaj.